Thursday, April 20, 2017

Who am I? Who are you?




Ne, to ni ena izmed tistih objav v kateri bi vam navedla par dejstev o meni, da bi me malo boljše spoznali. Kdo sem jaz? To je pravzaprav vprašanje, ki si ga vsi občasno zastavimo v glavi. Od začetka mojega blog ustvarjanja je minilo že skoraj 5 let. Danes sem se malo sprehajala skozi objave, ki sem jih objavila na začetku svojega ustvarjanja in se začela zavedati kako zelo sem se spremenila stilsko, vizualno in tudi osebnostno v zadnjih nekaj letih. Še vedno bloganje jemljem kot moj happy place in ga ne jemljem kot nekaj kar bi mi prineslo zaslužek ali slavo. Vendar danes nimam namena pisati o tem. Danes želim pisati o tem kako se človek z leti lahko osebnostno razvije in hkrati tudi spremeni. Sama zase menim, da sem se končno našla. Kljub temu, da sem občasno čisto izgubljena. Mogoče se sliši kot da to nima smisla – pa ga vendar ima. Menim, da sem še posebej v zadnjih dveh letih razvila svojo osebnost in dobila drugačna moralna načela. Verjetno sem pač enostavno odrastla. To se sicer sliši zelo smešno, saj sem še vedno punčkasta, otročja in predvsem uporniška. Vendar sedaj poznam svoje meje in ne dovolim, da kdo ravna z menoj drugače kot si zaslužim. Sama sebe imam najrajši in menim, da je tako edino pravilno. Menim, da drugače sploh ne moreš imeti rad sočloveka, če že v osnovi nimaš rad sam sebe.



Med brskanjem po mojem spletnem dnevniku sem ugotovila, da se je moj stil v zadnjih 4 letih čisto spremenil. Na začetku sem bila punčkasto elegantno dekle, ki ni niti pomislilo, da bi na pijačo v mesto oblekla baggy trenirko in obula športne copate. Pravzaprav morem priznati, da pred 4 leti v moji omari sploh ni bilo trenirke in nobenih tenisk. Moje prijateljice lahko potrdijo, da sem nekoč rekla točno to: »Ni šans, da jaz kdaj nosim teniske.« No, kot pravijo se zarečenega kruha največ poje. Mislim, da trenutno moja prepolna garderobna omara za čevlje premore okrog 9 parov športne obutve. Verjetno se je z razvijanjem moje osebnosti hkrati spreminjal in razvijal tudi moj stil oblačenja. Sedaj rada oblečem baggy hlače in jih kombiniram s petkami, ali oblečem krilo in ga kombiniram s teniski. Včasih grem tudi v mesto v trenirki. Tudi pri oblačenju si ne dovolim omejitev, oblečem kar mi je všeč, pa če to odgovarja komu drugemu ali pa ne.

Torej, kdo sem jaz? Nekdo, ki je trmast, samosvoj in si želi biti vsaki dan malo boljši človek. Seveda tudi nekdo, ki je vedno lačen in zaspan in ima tudi dneve, ko ne želi vstati iz postelje. Nisem popolna, vendar imam sama sebe rada. Moje življenje je še daleč od popolnega, večinoma je polno zmede, vendar ga ne bi na noben način zamenjala z mojim življenjem par let nazaj.

*2013 - 2017*

Kdo si pa ti? Veš? :)

Poljubčki,
J.

No comments:

Post a Comment

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3