Wednesday, November 25, 2015

Ocena izdelka: krema za obraz Aknea


Pozdravček! :)
Danes bo objava potekala o kremi za obraz nad katero sem neizmerno navdušena. Moja koža je sama po sebi zelo mastna in posledično se mi zaradi tega radi pojavljajo mozolji. 
Krema naj bi bila največji krotilec aken (katerih jaz osebno nimam), vendar je primerna tudi za druge kožne nepravilnosti. 
Že na začetku objave naj povem, da se krema Aknea v boju z mozolji super obnese. :) 


Krema je produkt kozmetike Cannaderm in jo lahko naročite na spletni strani Salma.si. Cena kreme je 7,95 € (+ poštnina).
Najprej naj povem, da kozmetika Cannaderm vsebuje hladno stiskano konopljino olje. Zahvaljujoč nenasičenim maščobnim kislinam konopljino olje harmonizira stanje kožnih celic in uravnava optimalen pH, ter s tem poveča njeno odpornost proti zunanjim vplivom.

Sestava kreme:
Krema vsebuje ČISTO KONOPLJINO OLJE v kombinaciji hrastovega lubja, mire in materine dušice (ostale sestavine lahko vidite na sliki spodaj). Olje pomirja akne in vnetja, ostale sestavine pa preprečujejo nastanek in širjenje bakterij. Na spletni strani so navedeni naslednji UČINKI kreme:
*enostavno vpijanje
* ne pušča mastnega filma
*izrazito ureja stanje kože
*odpravlja akne
*preprečuje širjenje bakterij

MOJE MNENJE:
Ko sem prvič odvila pokrovček kreme in jo povonjala sem si mislila: fuj kako smrdi. Krema ima zaradi konopljinega olja res specifičen vonj, na katerega se pa zelo hitro navadimo. Ob nanosu na obraz se krema takoj vpije in ne pusti mastnega filma. 
Kremo trenutno uporabljam približno 3 tedne zjutraj in zvečer (naročila sem jo takoj, ko sem prebrala objavo blogerke Cherie).

Rezultat? Moja koža je vidno izboljšana, število mozoljev se je precej zmanjšalo in tudi če se pojavljajo novi se jih hitro znebim. 

Kot sem že omenila na začetku pravih težav z aknami nimam, vendar menim, da bi ob uporabi celotnega seta izdelkov (najdete ga na salma.si) lahko stanje aknaste kože dejansko spremenilo na boljše. Tudi sama razmišljam o naročilu celotnega seta - preventiva je boljša kot kurativa. :)


Ocena: 10/10
Kremo osebno resnično priporočam!


Poljubčki,
J.


1 comment:

  1. Hvala za objavo, točno to sem potrebovala. Že naročam!

    ReplyDelete

Thanks for stopping by beauty! With your comment you made me very happy! <3

Hvala za komentar! <3